Пляцок «СТАРИЙ ЛЬВІВ». Це ДУЖЕ СМАЧНО! Однозначний ФАВОРИТ

«Яка краса та смакота!»- саме таку реакцію очікуйте від гостей та рідних після того, як поставите цей пляцок на стіл. Я давно хотіла його приготувати. І ось на мене нарешті напала кулінарна муза, я усе гарненько обдумала, розрахувала і втілила у житт. Це ДУЖЕ СМАЧНО! Однозначний ФАВОРИТ!

Розмір пляцка 18х28 см
Вага 2 кг 700 г
Висота 7,5 см

Contents

  1. ІНГРЕДІЄНТИ
  2. Шоколадно-медові коржі:
  3. Крем:
  4. Глазур:

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Білкові коржі з горіхами та чорносливом(продукти на 1 корж. Потрібно спекти два такі коржі):
  • 3 яєчні білки
  • 0,5 г солі
  • 75 г дрібного цукру
  • 150 г волоських горіхів
  • 100 г вʼяленого чорносливу
  • 30 г кукурудзяного крохмалю

Шоколадно-медові коржі:

  • 85 г натурального меду
  • 180 г цукру
  • 120 г вершкового масла жирністю 82%
  • 5 г (2/3 столової ложки) харчової соди
  • 6 яєчних жовтків
  • 50 г какао
  • 420 г пшеничного борошна

Крем:

  • 600 мл молока
  • 100 г цукру
  • 1 пачка (40 г) порошку ванільного пудингу ( чи 40 г кукурудзяного крохмалю +10 г ванільного цукру)
  • 20 г кукурудзяного крохмалю
  • 350 г вершкового масла жирністю 82%
  • 100 г вареного згущеного молока
  • 15 мл коньяку+3 г розчинної кави (за бажанням)

Глазур:

  • 90 г молочного шоколаду
  • 20 г сметани жирністю 21%

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *