Наполеон Коржес Хрумкий та Невагомий  ⠀ Рецепт у першому коментарі

Інгредієнти: Вершкове масло (крижане) – 250 грам Борошно пшеничне – 450 грам Крижана вода – 150 мілілітрів Яйце – 1 штука Оцет – 15 мілілітрів (1 столова ложка) Дрібка солі ⠀

Приготування: 1) Просіюємо муку|борошно|, натираємо туди вершкове масло|мастило| і розтираємо руками в крихту.

2) Додаємо у воду яйце, оцет, сіль, перемішуємо, додаємо в крихту і швидко замішуємо тісто.

3) Ділимо тісто на 12 частин і скачуємо в кульки. Кожну кульку припиляємо борошном, тонко розкочуємо, дотримуючись форми кола, перекладаємо на пергаментний папір, проколюємо вилкою і випікаємо при температурі 200 градусів 5 хвилин. ⠀ Не забудьте поставити лайк, якщо сподобався рецепт  ⠀ Приємного апетиту

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *