Готую 1 кг сиру з 3-літрової баночки молока:  Без оцту та добавок, повністю натуральний.

Чи не втратите цей рецепт! Дуже смачний кляр для м’яса, курки, риби!

Сьогодні ділюся з вами рецептом незвичайного та дуже ароматного кляру.
Такий кляр відмінно підходить для курячого філе, риби, кальмарів та звичайно ж овочів.
Сам лук не буде відчуватись, а додати пікантну нотку приготованій страві.
Все, що ви приготуєте у цьому оригінальному клярі, можна сміливо подавати не лише на вечерю, а й на святковий стіл.

Інгредієнти:

Цибуля 1-2 шт середнього розміру
Часник 1-2 зубчики
Яйця курячі 2 шт
Мука 4-5 ст. ложок
Сметана 2 ст. ложки
Сіль за смаком
Зелень за бажанням
Рослинна олія для змаження
Готуємо:

1. Лук та часник чистимо від лушпиння і подрібнюємо в чаші блендера до однорідної маси.
2. До цибулі в чашу блендера додаємо яйця, сметану, муку, сіль та зелень. І добре збиваємо. Кляр по консистенції повинен нагадувати тісто на оладки.
3. Перекладаємо кляр у відповідну ємність.
4. Курку, рибу чи кальмари ріжемо невеликими кусочками та натираємо спеціями.
Перед тим як приступити до приготування, раджу підготовлені кусочки опустити в кляр хвилин на 10-15, щоб трохи промаринувалися.
5. У сковороді добре розігріваємо рослинну олію та обсмажуємо (курку, м’ясо, рибу) з двох сторін до золотистого кольору.
Приготовлені в такому клярі продукти виходять сокові, ніжні з приємним смаком та хрусткою скоринкою.

Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *