Тісто руками не чіпаю: додаю до нього капусту і моркву, перемішую і готую смачні ліниві тортильї. Ділюся рецептом в коментарях

Руками тесту не торкаюся: просто додаю до нього капусту з морквою, перемішую і готовлю смачні ліниві коржики.

Цей рецепт чудово підходить для всіх, хто шукає просту та швидку страву. Приготування не займе багато години та не потребує особливих кулінарних умінь: достатньо інгредієнти змішати, додати начинку та обжарити на сковороді!

Коржики виходять дуже м’якими і тануть біля рота, відірватися неможливо. Особливо сподобається ця страва тим, хто любить капустяні вироби.

Процес приготування:

Підготовка тесту: У глибокій мисці збиваю яйця, додаю сіль, цукор, дріжджі сухі, а також суміш теплої води та молока.

Замішування тіста: Поступово всипаю муку, замішуючи тісто до стану, що нагадує тісто млинця. Миску накриваю плівкою і ставлю тепло на 20-30 хвилин.

Приготування начинки: Капусту хистку і заливаю кропом на 10 хвилин. Після цього зливаю воду, додаю натерту на тонкій терці моркву, солю, перчу до смаку і добре перемішую.

З’єднання тіста і начинки: У тісто, що підійшло, додаю капусту з морквою і зелень – у мене це заморожені кріп і зелений лук. Тщательно все перемішую.

Жарка коржів: На добре розігрітій сковороді з маслом вирощую-м викладаю по 1,5-2 половники тесту, рівномірно розподіляю по дну. Обжарюю під кришкою шкірну сторону: першу близько 3-4 хвилин, після перевертаю і змажу другу сторону ще 2 хвилини.

Викладаю коржики, готові на блюдо, нарізаю на порції і подаю до столу.

Ці коржики стануть чудовим доповненням до вашого столу і обов’язково порадують усіх, хто їх спробує. Приготуйте та насолоджуйтесь смаком!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *