Цей салат побив всі рекорди по швидкості приготування:  соковитий і дуже смачний. Рецепт у першому коментарі

Соковитий та дуже смачний, продукти ідеально поєднуються та доповнюють один одного. Пішли готувати.

Рецепт:
морква по-корейськи – 150 г.
крабові палички – 200 г.
2 яйця
плавлений сирок – 1 шт.
майонез – 2 ст.л.
Як готувати:
Для салату нам знадобиться пачка крабових паличок, 2 відварені яйця, плавлений сирок, майонез і морква корейською. Рецепт домашньої корейської моркви знайдете на каналі.
Насамперед крабові палички потрібно розділити на волокна, я це роблю за допомогою вилки, але можна і руками, кому як зручніше. І відправляємо у відповідну миску.
Слідом сюди ж натираємо на великій терці яйця, а потім плавлений сирок, у мене «Дружба», щоб зручніше було натирати — заберіть його ненадовго в морозилку. Можна замінити будь-який інший сир, який вам подобається.
Залишилося викласти в миску моркву корейською і заправити все майонезом. Рецепт домашнього майонезу також вже є на цьому каналі.
Все добре перемішуємо, кому потрібно, підсолюємо і готовий наш салат. Перекладаємо в салатник і подаємо до столу.
Виходить соковитий, смачний і при цьому простий салат, готуйте, спробуйте. Впевнена цікаве та смачне поєднання моркви по-корейськи з рештою інгредієнтів ще багато разів змусить вас приготувати цей салат.
Кому сподобався рецепт, ставте лайк та залишайте коментар. Усім приємного апетиту до швидких зустрічей.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *