«Бите скло»: ніжний, смачний і дуже ефектний десерт

Після довгого та ситного застілля, часом хочеться на десерт з’їсти щось солодке, але водночас легке. У такому разі вам допоможе наше «Бите скло».

Для приготування цього яскравого та смачного десерту нам знадобляться:

  • Сметана (жирність мінімум 20%, вона має бути не кислою) – 400 гр;
  • Банку згущеного молока; Желатин (якісний) – 25 гр;
  • Вода та різнокольорове желе в пакетиках.

Готується «Бите скло» таким чином:

Насамперед нам потрібно приготувати різнокольорове желе. Зробіть це згідно з інструкцією на пакетику. Зазвичай я готую желешки перед сном, а вранці готую торт.

Кімнатної температури сметану та згущене молоко змішуємо віночком. У склянці води розчиняємо желатин. Додаємо його до сметані та згущеного молока. Перемішуємо.  Приготовлене наперед кольорове желе нарізаємо шматочками і змішуємо з іншими інгредієнтами.

У форму для торта (краще взяти рельєфну з красивими візерунками) виливаємо приготовлену нами масу. Забираємо торт на 6 годин у холодильник. 

Наше «Бите скло» готове! У розрізі воно виглядає приголомшливо. До речі, за бажанням для додаткової текстури можна додати в торт шар хрусткого печива.

Готуйте із задоволенням!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *